Fleurada Holland BV

Honselersdijk

Fleurada Holland BV

Fleurada Holland BV is een dynamisch import- en exportbedrijf in bloemen en planten met eigen groothandelscentra in Nederland en Duitsland. Via onze fysieke groothandelscentra en online kanalen streven wij naar de beste service voor de bloemist, elke dag weer.

Fleurada biedt haar bloemisten een ruim assortiment aan bloemen en planten, die zij 24/7 in onze webshop kunnen bestellen. 6 dagen per week pakken wij de bestellingen voor onze klanten in.

Dagelijks kopen wij in op de bloemenveilingen in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer. Daarnaast kopen wij rechtstreeks in bij verschillende kwekers, waardoor wij extra of exclusieve producten kunnen inkopen. Wij hebben alle processen in ons eigen beheer en hierdoor zij wij flexibel in onze inkoop, verkoop en belevering.

Wanneer je werkt bij Fleurada help je bij het dagelijks verwerken van vers ingekochte bloemen, bereid je bestellingen voor en zorg je ervoor dat deze op tijd en netjes op transport gaan. Dit alles om de bloemist te voorzien van de mooiste bloemen!

 

Een impressie van ons bedrijf:

Logo Fleurada Holland BV

Bedrijfsnaam: Fleurada Holland BV
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.fleurada.de
Volg: