FleuraMetz

Honselersdijk

Succesfull. Together.

Bij bloemen draait het om beleving: ze geuren, kleuren, maken vrolijk, zeggen ‘dank je wel’ of bieden troost. Zo dragen planten bij aan het gevoel ‘thuis’ te zijn en zorgen accessoires voor net dat beetje extra. Ook bij FleuraMetz hechten we aan beleving. Voelen dat je deel uit maakt van het geheel, samenwerken, kansen ‘ruiken’, groeien en bloeien. Successful. Together.

Je collega’s bij FleuraMetz zijn gemotiveerd en betrokken. Er wordt hard gewerkt om met elkaar de organisatiedoelen te bereiken. Daarbij passen openheid, korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag in de organisatie worden gelegd en een no-nonsense mentaliteit.

FleuraMetz is een gezonde en stabiele onderneming, die graag voorop loopt binnen de branche. Met onze ruim 1200 collega’s in uiteenlopende functies werken we aan het verder professionaliseren van de organisatie. Dat betekent bijvoorbeeld dat we werken met goed materieel, zoals moderne vrachtwagens en een efficiënt geautomatiseerd transportsysteem voor de verdeling van onze producten. Het betekent ook dat we continu investeren in nieuwe methoden voor inkoop en verkoop, ICT-oplossingen en andere manieren om de bedrijfsprocessen te verbeteren.

We investeren ook graag in jouw ontwikkeling. Leren door beleven hebben we daarbij hoog in het vaandel staan: begeleiding op de werkplek, leren van ervaren collega’s, ervaren hoe het er op andere afdelingen aan toe gaat en ‘gewoon eens doen’. En natuurlijk ook leren door het volgen van opleidingen. Als het er op aan komt, vinden wij talent echter belangrijker dan het halen van een diploma.

Verantwoordelijk, menselijk en voorwaarts zijn de kernwaarden van FleuraMetz.

Logo FleuraMetz

Bedrijfsnaam: FleuraMetz
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.fleurametz.com
Volg: