Green Partners

Honselersdijk

Green Partners

Green Partners is het grootste bloemenverwerkings- en boekettenproductiebedrijf in Europa. Dagelijks leveren we op het hele continent honderdduizenden verse boeketten snijbloemen aan discountsupermarkten, full service supermarkten en tuincentra; op maat gemaakt. We weten als geen ander wat er wereldwijd in de markt speelt, wat het shopgedrag van de consumenten is en hoe je hierop in kunt spelen op de winkelvloer, tegen acceptabele prijzen. We zijn een stabiele, financieel gezonde organisatie. We bestaan ruim een kwart eeuw, waarin we een continue groei hebben doorgemaakt. Dit is terug te vinden in onze kennis, ervaring en deskundigheid. Maar we zijn ook nog steeds jong, ambitieus en leergierig. En flexibiliteit zit in ons bloed; een vereiste in een sterk veranderlijke markt. Innoveren zien we ook als een voorwaarde om zelf steeds voorop te kunnen blijven lopen en klanten te blijven faciliteren én verrassen elke dag weer.

Werken bij

Het klinkt als een cliché, maar we vertellen het graag: bij Green Partners staan de mensen centraal. Onze medewerkers máken ons bedrijf en het succes van onze klanten!

Medewerkers, gefocust op de klant, zijn praktisch ingesteld en weten van aanpakken. Er heerst bij ons een no-nonsense cultuur, met korte lijnen en overal lage drempels. De sfeer is los en inspirerend. Medewerkers voelen zich dan ook betrokken bij het bedrijf en zijn ervan overtuigd dat onderlinge samenwerking tot de beste resultaten leidt.

We zijn een betrouwbare werkgever en voeren een op de individuele medewerker gericht personeelsbeleid. Kansen om je bij ons bedrijf te ontwikkelen zijn er volop. Een buitenkansje is dat doorgroeien naar functies bij collega-bedrijven binnen Dutch Flower Group tot de mogelijkheden behoort.

Logo Green Partners

Bedrijfsnaam: Green Partners
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.greenpartners.nl
Volg: