Hamiplant

Honselersdijk

Hamiplant

Hamiplant is gespecialiseerd in de export van kamer-en tuinplanten, en behoort tot de grootste Nederlandse exporteurs van planten. Hamiplant bestaat sinds 1986 en de afzetmarkt beslaat vandaag de dag nagenoeg geheel Europa. Naast de traditionele groothandel richt Hamiplant zich ook op de retail business, die voornamelijk wordt gevormd door bouwmarktketens met tuincentra. Hamiplant maakt deel uit van de Dutch Flower Group, marktleider in de export van bloemen en planten in Europa.

Hamiplant is gevestigd op het Trade Park Westland, in Honselersdijk, direct tegenover de bloemenveiling. Het Westland is de regio waar op een zeer moderne manier tuinbouw producten worden geteeld. Hierdoor zijn korte lijnen naar kwekers en korte aanvoerroutes mogelijk, waardoor een breed, vers maar vooral actueel assortiment wordt gegarandeerd.

Sinds januari 2011 heeft Hamiplant, een nieuw pand betrokken, met een box van 15.000 m2, voorzien van de nieuwste technieken. Uniek hierbij is dat Hamiplant een eigen 'Concept Center' heeft van 500 m2, waarin een afdeling van een tuincentrum kan worden nagebouwd en nieuwe ideeen kunnen worden besproken en gepresenteerd.

Logo Hamiplant

Bedrijfsnaam: Hamiplant
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.hamiplant.nl
Volg: