Hamiplant

Honselersdijk

Hamiplant

Hamiplant is gespecialiseerd in de levering van kamer- en tuinplanten aan de groothandel, tuincentra, bouwmarkten en supermarkten in Europa. Hamiplant is gevestigd in het Westland, het grootste productiegebied van bloemen en planten in Europa.

Veel van onze medewerkers zijn opgegroeid in en tussen de teeltkassen van bloemen en planten. Zij hebben hier op jongen leeftijd al de passie ontwikkeld van deze producten, zij zijn trots op ‘onze’ kwekers en voelen zich thuis tussen de planten: het brengt geluk en vitaliteit!

Onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in het bedienen van de specifieke marktsegmenten in de verschillende afzetlanden. Zij spreken de taal, beschikken over marktkennis en worden gevoed door ons team van productspecialisten om tot het juiste assortiment voor hun klanten te komen.

Het assortiment stellen we op een efficiënte en effectieve wijze dagelijks beschikbaar aan onze klanten, door samen met hun en onze leveranciers een optimale supply chain in te richten. Wij streven hierbij naar langdurige relaties en kiezen er voor om op een transparante en duurzame wijze onze leveranciers aan onze klanten te verbinden.

Logo Hamiplant

Bedrijfsnaam: Hamiplant
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: shop.hamiplant.nl
Volg: