Intergreen

Honselersdijk

Intergreen

Intergreen is een professionele organisatie op het gebied van de in- en verkoop van bloemen en planten, gespecialiseerd in het conceptmatig en tailor-made leveren van verkoopklare bloemen, boeketten en planten aan supermarktketens.

Ontplooiingsmogelijkheden

Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling. Zo is onze filosofie, en wij bieden jou hiertoe de mogelijkheden. Naast een studieregeling met een vergoeding tot 100% voor ontwikkeling van specifieke competenties en kennis, kennen we een interne opleidingskalender voor in company trainingen. Volop mogelijkheden dus om jezelf verder te ontwikkelen en richting te geven in jouw eigen loopbaan.

Cultuur

Intergreen hecht aan mensen die initiatieven nemen. De cultuur laat zich beschrijven als open, professioneel, resultaatgericht, informeel en hands on. Wij zijn een flexibele organisatie met veel vrijheid zonder 9 tot 5 mentaliteit. Je moet tegen een stootje kunnen en het leuk vinden om zelf verantwoordelijkheid te dragen. Verder organiseren we maandborrels, afdelingsuitjes en hebben we een actieve personeelsvereniging.

Arbeidsvoorwaarden

Intergreen biedt jou een marktconform salaris. Bij de vaststelling houden wij vanzelfsprekend rekening met kennis en ervaring en jouw ontwikkelde competenties. De ontwikkeling van jouw salaris hangt direct samen met jouw gerealiseerde doelen, ontwikkeling in competenties en algemene functioneren dat jaarlijks in de Performance Cyclus wordt beoordeeld. Je hebt hier dus alle invloed in. Bovendien kun je in de meeste functies doorgroeien naar seniorniveau.

Verder neem je afhankelijk van het functieniveau deel aan het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Groothandel in Bloemen en Planten, ofwel aan de eigen collectiviteit voor Intergreen. Beiden zijn beschikbare premieregelingen en bieden een goede basis voor jouw pensioenvoorziening.

Voor het woon-werkverkeer bieden wij een tegemoetkoming in de reiskosten en bij sommige functies hoort een auto van de zaak.

 

Logo Intergreen

Bedrijfsnaam: Intergreen
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.intergreen.nl
Volg: