Noviflora

Honselersdijk

Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

 

Totaalleverancier in de breedste zin van het woord

Een plantengroothandel en totaalleverancier in de groene sector, met een service die veel verder gaat dan alleen een uitgebreid assortiment. Dat is Noviflora. Ons assortiment bestaat uit meer dan 12,000 verse soorten kamer- en tuinplanten uit heel Europa. Onze innovatieve ondersteunende diensten zorgen ervoor dat onze klanten nóg efficiënter kunnen functioneren. Klantgerichtheid, samenwerking, persoonlijk contact en innovatie vormen de kern van onze dienstverlening. In ons vindt u een flexibele partner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, een zeer efficiënt en betrouwbaar logistiek systeem, productinnovatie, verkoopondersteuning, conceptontwikkeling, en een flinke dosis inspiratie helpen wij onze klanten excelleren.

 

Marktleiders in een veranderende wereld

Met ruim 40 jaar ervaring is Noviflora actief in meer dan 20 landen, en al vele jaren leidend in de export van planten naar Scandinavië en Zwitserland. Dankzij onze deskundige, inspirerende en gedreven medewerkers zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de bloemen- en plantensector. Hierdoor kunnen wij de veranderende markt anticiperen en toekomstgerichte concepten ontwikkelen voor onze klanten. Inspireren staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Met een jaarlijkse trendkalender, vernieuwende concepten, en een constante stroom aan digitale groene inspiratie blijven we onszelf constant ontwikkelen in een veranderende wereld.

Logo Noviflora

Bedrijfsnaam: Noviflora
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.noviflora.com/site/nl
Volg: