SuperFlora

Honselersdijk

SuperFlora - Vakmanschap en passie

Wij zijn SuperFlora, opgericht in 2008, en één van de grootste en meest vooruitstrevende leveranciers van bloemen en planten aan grootschalige retailers in het Verenigd Koninkrijk.

Vanuit onze vakmanschap en vol passie werken wij aan de ontwikkeling van categorie bloemen en planten bij onze klanten en als category captain zorgen wij voor groei. Hierbij focussen we ons bij onze innovaties op de wensen van de consument.

Naast onze focus op duurzaamheid en eerlijke handel, staat bij ons kennisuitwisseling door transparantie en heldere communicatie centraal. Samen met ketenpartners werken we continu aan een optimale keten, waarbij kwaliteitsbehoud en kosten efficiency de hoogste prioriteit krijgen.

Samenwerking in sourcing

Samen met onze collega’s in Kenia en Engeland hebben we als team veel ervaring en door onze resultaatgerichte aanpak kunnen we aansprekende producten succesvol op het schap van onze klanten presenteren.

Met volledige toewijding bedienen wij onze klanten. Samenwerking staat centraal, zeker als het gaat om het sourcen van onze producten. Onze inkopers zijn samen met onze afnemers niet op zoek naar bloemen en planten, maar naar producenten waarmee een langdurige samenwerking kan worden gerealiseerd.

Alle vacatures van SuperFlora


Logo SuperFlora

Bedrijfsnaam: SuperFlora
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.superflora.nl
Volg: