Van den Bos Flowerbulbs

Honselersdijk

OVER VAN DEN BOS

Van den Bos is gespecialiseerd in lelies, freesia’s en calla’s voor professionele bloemen- en potplantentelers. Al 70 jaar zijn we een begrip op het gebied van bewaring, preparatie, handel en export van bloembollen. Om voor onze klanten de optimale service mogelijk te maken zijn wij wereldwijd actief met accountmanagers per regio en eigen vestigingen in Amerika, Canada, China en Australië. Wij delen graag onze kennis met u om uw bloementeelt tot een succes te maken.

WHERE PASSION COMES TO BLOOM

Van den Bos Flowerbulbs wil graag het beste bloembollen bedrijf ter wereld zijn. Dat is een droom en een missie die onze medewerkers over de hele wereld voortdurend voor ogen hebben. Wij hebben een passie voor onze natuurlijke producten en streven ernaar onze klanten altijd tevreden te stellen. Onze slogan sluit hier dan ook volledig bij aan Where passion comes to Bloom.

JAARROND EN EXCLUSIEF

Van den Bos heeft beschikking over zowel op het noordelijk- als zuidelijk halfrond geteelde bollen. Hierdoor kunnen wij jaarrond de levering van kwalitatief goede bollen garanderen. Vele bloembol variëteiten verhandelen wij op (semi) exclusieve basis en bieden daarmee een onderscheidend assortiment.

VAN DEN BOS FLOWERBULBS IS BETROKKEN

Van den Bos Flowerbulbs is betrokken bij haar klanten en het doel is om hen naast het leveren van uitstekende kwaliteit bloembollen met onze service te ontzorgen. Met ons online klantportaal hebben onze klanten inzage in de eigen voorraadpositie en kunnen leveringen afroepen. Met onze teeltondersteuning optimaliseren we de teelt voor onze klant.

Logo Van den Bos Flowerbulbs

Bedrijfsnaam: Van den Bos Flowerbulbs
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.vandenbos.com
Volg: