Van Dijk Flora B.V.

Honselersdijk

Over van Dijk Flora

Van Dijk Flora is een toonaangevende leverancier van bloemen en planten. Met een compleet assortiment voor grootschalige retailers uit meer dan dertig Europese landen, staat het ontzorgen van klanten dagelijks op de eerste plaats. Van Dijk Flora is de essentiële schakel binnen het complexe sierteeltproces van vraag en aanbod. Ze helpen klanten aan een passend aanbod bloemen en planten in de schappen van winkels in meer dan 30 Europese landen. Partners bieden ze de mogelijkheid om in grote volumes producten te leveren aan internationale discountretailers.

Vanuit een ultramodern pand op het Trade Parc in Honselersdijk, met een kas als entree en inspirerende binnentuin, heeft Van Dijk Flora één gezamenlijke ambitie: De tachtig medewerkers werken dagelijks aan floral happiness.

 

Van Dijk Flora als onderdeel van Dutch Flower Group

Sinds 2007 is Van Dijk Flora onderdeel van Dutch Flower Group. Een unieke familie van meer dan dertig gespecialiseerde handelsbedrijven, die samen de gehele internationale sierteeltketen bedienen. Met ruim drieduizend medewerkers werken ze samen als één familie aan een kleurrijke wereld. Iedere week vinden 75 miljoen bloemstelen en 15 miljoen planten hun weg naar de consument in ruim 100 landen. Daarmee is Dutch Flower Group de grootste speler binnen de sierteeltbranche wereldwijd.

 

Onze visie

Vandaag de dag is Van Dijk Flora uitgegroeid tot vooruitstrevende partner die het gevoel voor bloemen en planten feilloos beheerst. Dat gevoel wordt dagelijks gevoed door `floral happiness’, de passie voor bloemen en planten die in het Van Dijk Flora-DNA zit en in alle facetten van de bedrijfsvoering terugkomt.

 

Werken bij Van Dijk Flora

Vanuit het moderne pand creëren ze een innovatieve en bloeiende werkplek, middenin het kloppende hart van de tuinbouwsector. De collega’s van Van Dijk Flora zijn professioneel, ondernemend, transparant en werken graag samen met anderen. Dankzij een gedreven en informele werksfeer halen ze het beste in elkaar naar boven. Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en medewerkerstevredenheid krijgen veel aandacht omdat Van Dijk Flora waarde hecht aan hun collega's. Benieuwd naar wat werken bij Van Dijk Flora zo leuk maakt? Neem hier alvast een kijkje.

Logo Van Dijk Flora B.V.

Bedrijfsnaam: Van Dijk Flora B.V.
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.vandijkflora.nl
Volg: