Van Dijk Flora B.V.

Honselersdijk

Van Dijk Flora

Van Dijk Flora is een leverancier in de sierteelt met een lange historie. Onze kracht is dat we vooral de blik op de toekomst hebben gericht. Als vernieuwende partner voor het retailkanaal in Europa zijn we in staat op het niveau van retailers mee te denken over de integratie van sierteeltproducten in formules. Die aanpak vraagt een nauw contact met retailers en veel kennis van de onderscheidende punten van supermarktformules. Van Dijk Flora is zowel een partner voor fullservice retailers als voor discounters. Jarenlange kennis van de retail ligt ten grondslag aan een helder advies over het ideale assortiment voor uw formule. Van Dijk Flora is ontstaan in 1972 en jarenlang onderdeel geweest van de Greenery. Sinds 2007 is Van Dijk Flora onderdeel van de Dutch Flower Group, wereldwijd de grootste bloemen- en plantenleverancier. Die achtergrond geeft u extra zekerheid.

Bij Van Dijk Flora zit u om de tafel met specialisten. Met medewerkers met verstand van sierteeltzaken en gevoel voor retailformules. Zij denken met u mee over acties en mogelijkheden. Betrokken en enthousiast. Zakelijk en transparant.

Onafhankelijk in aanpak

Door onze grote kennis van de sierteeltsector zijn we in staat de juiste leveranciers te selecteren. Belangrijk voordeel is de volledige onafhankelijkheid: Van Dijk Flora kent geen eigen productielijnen, waardoor altijd de beste partij - product, teler en toeleverancier - kan worden geselecteerd. Die aanpak verhoogt de flexibiliteit en maakt scherpere inkoopprijzen mogelijk.

Betrokken bij mens, samenleving en branche

Als onderdeel van de Dutch Flower Group draagt Van Dijk Flora ook haar steentje bij aan de activiteiten van de Dutch Flower Stichting. Al ruim 10 jaar ondersteunt deze stichting projecten die het leefklimaat en welzijn van de medemens verbeteren. Met het accent op de regio’s, waarin de bedrijven van de Dutch Flower Group actief zijn. Van Dijk Flora participeert vanuit het besef, dat ze heel goed kunnen streven naar winst (profit) in combinatie met verantwoordelijkheid voor het milieu (planet) en oog voor de medemens (people).

 

Logo Van Dijk Flora B.V.

Bedrijfsnaam: Van Dijk Flora B.V.
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.vandijkflora.nl
Volg: