Van Vliet Flower Group

Honselersdijk / Aalsmeer

Van VLIET Flower Group

Van VLIET is een toonaangevende exporteur met wereldwijde dochterondernemingen. Van VLIET is gespecialiseerd in het leveren van het totaalaanbod van snijbloemen, snij-groen, bijproducten en planten naar haar klanten voornamelijk gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Oost-Europa.

In 1989 is Van VLIET in Nederland opgericht. Tegenwoordig is Van VLIET verdeeld in de volgende twee hoofdgroepen. De Van VLIET Flower Group en de Van VLIET Cash & Carry Group.

De van VLIET Flower Group heeft de volgende dochterondernemingen: J. van VLIET Bloemenexport, Van VLIET Potplants, J. van VLIET Transport, Van VLIET Ireland en J. van VLIET USA.

De Van VLIET Cash & Carry Group bestaat in totaal uit 23 locaties. Elf Cash & Carries in Engeland, vijf Cash & Carries in Schotland,  één Cash & Carry in Istanbul (Turkije), één Cash & Carry in Athene (Griekenland), één Cash & Carry in New York (USA), drie Cash & Carries in Litouwen en één Cash & Carry in Riga (Letland).

Verder is er op reguliere basis export naar Oost-Europa en Noord-Amerika en eigen import van bloemen uit de vestigingen in Colombia en Equador. Dit houdt in dat Van VLIET een echt internationaal bedrijf is. Door het handhaven van een consistente reputatie wat betreft kwaliteit in combinatie met de prijs  heeft Van VLIET een omzet van 140 miljoen euro en bijna 600 werknemers.

Van VLIET is een dynamische en energieke groep, wiens werknemers een grote expertise hebben op alle onderdelen van de productie en distributie processen. De ontwikkeling van een uitstekend netwerk van zakenpartners over de laatste 25 jaar en het onderhouden van sterke relaties heeft Van VLIET de mogelijkheid gegeven om te voldoen aan de behoeften van een gevarieerd klantenbestand.

Van VLIET is gestructureerd om te voorzien in diversiteit; goede communicatie tussen specialistische divisies van expertise zorgt ervoor dat alle klanten worden verzorgd met vaardigheid en begrip. We begrijpen het belang van de goede zorg voor onze klanten en werken hard om ervoor te zorgen dat onze uitbreidingen geen effect hebben op de tijd en expertise die we te bieden hebben aan elke klant.

Van VLIET heeft twee voornaamste doelen. We streven ernaar om de beste prijs/ kwaliteit verhouding te leveren en het leveren van goede service. Verder willen we onze mogelijkheden online uitbreiden, zodat we de klanten de mogelijkheid kunnen bieden om toegang te krijgen tot ons totaalaanbod snijbloemen en bijproducten wanneer en waar ze willen.

Op onze ICT afdeling hosten en ontwikkelen wij onze webshops en apps voor zowel iOS als Android. Onze gebruiksvriendelijke online winkel omvat alle aspecten van de Van VLIET catalogus, maar dan bereikbaar met een klik van de muis. Het gemak van bestellen, de constante ontwikkeling van onze website en de snelle, efficiënte levering betekent dat we nu op een dagelijkse basis online verkopen aan duizenden bloemisten, designers en groothandelaren.

Logo Van Vliet Flower Group

Bedrijfsnaam: Van Vliet Flower Group
Vestiging: Honselersdijk / Aalsmeer

Bezoek website: www.jvanvliet.com
Volg: