World Horti Centre

Naaldwijk

World Horti Center

World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Een toonaangevend platform waar bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en overheid samen innoveren, verbinden, inspireren en kennis delen.

Jaarlijks wordt World Horti Center bezocht door 25.000 internationale professionals, die verbinding zoeken met kennis en innovatie van de glastuinbouw. Wij verbinden partijen die een betekenisvolle rol willen vervullen in de duurzame voedselvoorziening en het vergroenen van de wereld. Toonaangevende bedrijven en innovaties uit de glastuinbouw zijn vertegenwoordigd op onze jaarrond vakbeurs. Hier bevindt zich een complete afspiegeling van techniek, toelevering, sierteelt en voedingstuinbouw. 

Om als internationale sector te kunnen blijven innoveren en de voorsprong te behouden, beschikt World Horti Center over een state of the art onderzoekscentrum met 38 kasafdelingen waar onderzoek, ondernemers en onderwijs samen onderzoek uitvoeren. Daarnaast biedt World Horti Center een leeromgeving voor wereldwijd talent en werken we samen met vooraanstaande (groene) kennisinstellingen.

World Horti Center is een unieke samenwerking tussen onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheid met internationale focus. MBO Westland, Vertify (voorheen Demokwekerij Westland), WHC Expo bv en Gemeente Westland vormen samen het kennis- en innovatiecentrum voor de internationale glastuinbouw. 

Logo World Horti Centre

Bedrijfsnaam: World Horti Centre
Vestiging: Naaldwijk