BE Fresh Produce

De Lier

BE Fresh Produce

Wij zijn een full-service leverancier van groenten en fruit van topkwaliteit. Tot onze klanten behoren koks, importeurs, groothandels en food & beverage managers in hotels en restaurants over de hele wereld.

KWALITEIT

We werken nauw samen met onze telers om ervoor te zorgen dat alle producten zo vers mogelijk zijn wanneer ze in ons magazijn aankomen. We hanteren zeer hoge kwaliteitsnormen en verbeteren continu de kwaliteit van onze producten en diensten. BE Fresh is FSSC 22000 gecertificeerd!

TEAM

Elke dag staat ons sterke team van hardwerkende professionals klaar om onze klanten te helpen door de meest verse producten van de hoogste kwaliteit te zoeken en te leveren.

MISSIE

Bij BE Fresh vinden we het belangrijk dat mensen fit en gezond blijven. Daarom hebben we ons tot doel gesteld om mensen over de hele wereld bewust te maken van de gezondheidsvoordelen van groenten en fruit.

Een gezond voorbeeld begint bij jezelf. Daarom voorzien we elke vrijdag een gezonde lunch voor alle BE Fresh-medewerkers. Er wordt veel aandacht besteed aan lichamelijke gezondheid. Er worden sportieve activiteiten georganiseerd. En elke week gaan onze medewerkers met een krat vol groenten naar huis.

Denk jij een goede aanvulling te zijn voor ons team? Kijk of er een geschikte vacature tussen staat.

Alle vacatures van BE Fresh Produce


Logo BE Fresh Produce

Bedrijfsnaam: BE Fresh Produce
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.befreshproduce.com
Volg: