Berries Pride

De Lier

Berries Pride

Berries Pride is sinds 2020 leverancier van bessen en zachtfruit.

Het is onze visie om jaarrond een constante aanvoer van kwaliteitsbessen te bieden en het welzijn van de consument te verbeteren. Met zo’n 35 medewerkers leveren wij de hoogste kwaliteit aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen en specialiteitsbessen vanuit de hele wereld. Met als doel om leidende leverancier te worden van bessen & zachtfruit aan de Europese retailmarkt.

Onze inkopers zorgen er dagelijks voor dat de bessen en zachtfruit jaarrond tegen de beste condities geleverd worden. Daarbij ligt de focus op langdurige en duurzame samenwerkingen met onze leveranciers.

In het warehouse zorgen onze medewerkers ervoor dat de producten klaar staan voor levering aan onze afnemers. De controleurs zijn verantwoordelijk voor het keuren van producten met als doel dat alles geleverd wordt conform de kwaliteitseisen. Waarna de verkopers deze prachtige producten kunnen verkopen aan onze klanten. De planners zorgen ervoor dat het gehele logistieke proces soepel verloopt en dat de producten op de juiste plek en de juiste tijd bij de consument terecht komen.

Samen staan we sterker en gaan we voor het beste resultaat.

Bettter together!


Berries Pride is een zuster onderneming van Nature’s Pride. Bekijk hier de vacatures van Nature’s Pride. 


Logo Berries Pride

Bedrijfsnaam: Berries Pride
Vestiging: De Lier

Bezoek website: werkenbijberriespride....
Volg: