Best Fresh Group

Poeldijk

Zoekt u het gemak van een compleet assortiment groenten en fruit onder één dak? Dan is de Best Fresh Group voor u dé toeleverancier.

Onze specialisten vermarkten en verhandelen een compleet assortiment aan groenten en fruit. We telen zelf en werken daarnaast nauw samen met een selecte groep van gekwalificeerde telers. Ook logistiek is een vanzelfsprekend onderdeel in de keten van teler tot retailer. De kracht van samenwerking en specialisatie. Join the Best Ideas in Fresh!
 

Teelt, Handel, Logistiek

De Best Fresh Group is een groep van bedrijven die elk sterk zijn in het jaarrond telen, verpakken, vermarkten en distribueren van verse groenten en fruit. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisatie. En dat is precies waar de naam Best Fresh Group voor staat: elk bedrijf is leider in haar sector.

De toegevoegde waarde van de groep zit in de voordelen die behaald worden bij bijvoorbeeld totale kwaliteitszorg, personeelszaken, marketing & communicatie, ICT en administratie. Door deze kennis binnen de Best Fresh Group te delen worden de voordelen geoptimaliseerd en de kosten geminimaliseerd. Dit is niet alleen in het voordeel voor de deelnemende bedrijven, maar ook voor de lange termijn samenwerking met onze leveranciers en klanten. De kernactiviteiten zijn op te delen in 3 segmenten: Handel, Teelt en Logistiek.

 

Teeltspecialisten

Met onze geselecteerde groep van gekwalificeerde telers, streven we naar de beste marktprijs door middel van herkenbare merken met duidelijke condities: smaak, gezondheid, topkwaliteit, innovatie en gemak.

Onze klanten willen de kortste keten, daarom zijn wij mede-eigenaar van een aantal productiebedrijven. Onze handelspartners binnen de Best Fresh Group weten als geen ander hoe belangrijk een hoog rendement voor telers is. De Best Fresh Group vraagt commitment van beide kanten in de keten. Daarom produceren wij volgens een plan, een doel. Niet de lage kosten, maar juist de vraag van de markt is leidend voor ons.

 

Handelsspecialisten

Onze handelsbedrijven zijn sterk in het jaarrond vermarkten van verse groenten en fruit. Van kasgroenten tot zachtfruit, van vollegrondsgroenten tot citrus en groenten specialties. Daarnaast hebben enkele bedrijven hun specialisatie gebaseerd op het land van herkomst zoals import uit China of uit het Middellandse Zeegebied. Ook uitsluitend biologisch is vertegenwoordigd.

 

Distributiespecialisten

We kennen de markt van verse groenten en fruit als geen ander. Met 4 locaties verspreid over Nederland, ruim 35.000 m2 aan loodsoppervlakte en een uitgebreid internationaal distributienetwerk, zijn we een specialist in de complete distributie van verse groenten en fruit. Door nauwe samenwerking zorgen we voor een hoge bezettingsgraad van onze loodsen en vrachtwagens. Daarmee verlagen we de kosten voor onze relaties. Maar dat is niet het enige. Ook de wensen en eisen van de markt, kwaliteitscontrole, koelcellen, verpakkingsmogelijkheden en douanefaciliteiten worden gedeeld.

Logo Best Fresh Group

Bedrijfsnaam: Best Fresh Group
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.bestfreshgroup.com
Volg: