E.F.P. International B.V.

Poeldijk

E.F.P. International B.V.


E.F.P. International B.V. (E.F.P.) exporteert sinds 1996 groenten en fruit. In 2002 fuseerde E.F.P. met Fresh-Point Holland en zo ontstond het huidige E.F.P. International B.V. Sindsdien zijn de activiteiten van E.F.P. voornamelijk gericht op het exporteren van groenten en fruit naar diverse landen binnen Europa, maar ook daarbuiten.

Bij E.F.P. zijn zo’n 25 mensen werkzaam, die zich bezighouden met inkoop, marketing en verkoop, exportdocumentatie, kwaliteit, administratie en boekhouding.

E.F.P. is sinds 2002 gevestigd op het terrein van ABC Westland in Poeldijk. ABC Westland ligt midden in het Westlandse productiegebied op een steenworp afstand van grote uitvalswegen en havens. Het is dan ook een perfecte locatie voor ons bedrijf. Op het Agri Business Centrum bevinden zich onder andere AGF-handelaren, exporteurs, verwerkingsbedrijven, verpakkingsbedrijven, logistieke dienstverleners en telersverenigingen. Alle ingrediënten voor een goede en snelle afhandeling van de inkoop- en verkooporders zijn hiermee binnen handbereik.

Logo E.F.P. International B.V.

Bedrijfsnaam: E.F.P. International B.V.
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.efpinternational.nl
Volg: