Eosta BV / Nature & More

Waddinxveen

Nature & More

Nature & More is het "trace & tell" consumentenmerk en online transparantiesysteem van Eosta - where ecology meets economy. Wij leveren u verse biologische groente en fruit van over de hele wereld, vrij van gentech, pesticiden en kunstmest, maar mét het verhaal van de teler en volledige transparantie over de impact van de productie op mens en planeet.  

 

Ons doel

Nature & More wil duidelijk maken hoe groot de inspanning en toewijding van onze individuele telers zijn, jegens onze planeet en de mensen die erop wonen. Via onze website, sociale media en verpakkingen delen we deze informatie rechtstreeks met u. Op deze manier willen we u de mogelijkheid bieden om verantwoordelijke keuzes te maken in een anonieme markt. 

 

Wie we zijn en wat we doen

Eosta is als bedrijf gevestigd in Waddinxveen, Nederland. We importeren, exporteren, verpakken en distribueren verse biologische groente en fruit van over de hele wereld. In ons hoofdkantoor en onze distributiecentra in Waddinxveen en Venlo werken meer dan 100 mensen, van inkoop en verpakking tot verkoop, logistiek en communicatie. We vertegenwoordigen honderden biologische, biologisch-dynamische en fairtrade telers uit zes continenten. Eosta handelt uitsluitend business-to-business. Voor zakelijke informatie over Eosta kunt u kijken op onze corporate site: www.eosta.com.

Logo Eosta BV / Nature & More

Bedrijfsnaam: Eosta BV / Nature & More
Vestiging: Waddinxveen

Bezoek website: www.natureandmore.com
Volg: