Europe Retail Packing

Drunen

Vier Hands-On Diensten Onder Één Dak.

Groenten en fruit zijn een aantrekkelijke categorie voor retailers. Marges zijn interessant, mogelijkheden groot. Daarom mag een retailer niets aan het toeval overlaten om alles uit die categorie te halen wat erin zit. Is het assortiment up-to-date? Voldoen kwaliteit en voedselveiligheid aan alle normen? Is de verpakking onderscheidend en het logistieke proces efficiënt? Wel als u met Europe Retail Packing samenwerkt.

Met ERP haalt u meer dan één partner in huis. We zijn specialist op vier terreinen: Fresh Produce, Fresh Packer, Fresh Services en Fresh Concepts. Stuk voor stuk gebieden waarop we onderscheidend zijn en meerwaarde leveren. Daarmee zijn we een aantrekkelijk verlengstuk van uw eigen formule. Temeer omdat u ons kunt inschakelen op de manier die het meest bij uw eisen en wensen aansluit. Als inkoper, als verpakker, als logistiek dienstverlener of als ontwikkelaar van concepten.

Drie locaties.

Europe Retail Packing beschikt over drie locaties: Poeldijk, Barendrecht, Drunen en De Meern. Eén voor één zijn het vestigingen met een strategische ligging. In alle drie de vestigingen zijn we u van dienst met de opslag en overslag van uw producten. De vestigingen in Poeldijk en Barendrecht beschikken daarnaast over uitgebreide verpakkingsfaciliteiten.

Logo Europe Retail Packing

Bedrijfsnaam: Europe Retail Packing
Vestiging: Drunen

Bezoek website: www.europeretailpackin...
Volg: