Food Fellows

Maasdijk

Food Fellows

Food Fellows bedenkt creatieve en lekkere oplossingen voor de reststromen van groenten. We  ontwikkelen nieuwe producten vanuit de vruchtgroenten van onze telers. Food Fellows wil het de consument makkelijker maken om meer groente te eten. Food Fellows is een dochterbedrijf van telerscoöperatie Harvest House.

Harvest House is dé vruchtgroentespecialist van Europa. Met een areaal van ruim 1100 ha, 46 telers en een omzet van € 850 miljoen per jaar zijn we een van de grootste telersverenigingen in vruchtgroenten van Nederland. We hebben een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers.

We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. We snappen de behoeften van de consument. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Samen bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.

Logo Food Fellows

Bedrijfsnaam: Food Fellows
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.foodfellows.nl
Volg: