Greenpack

Maasdijk

Greenpack - service in fresh

Greenpack is één van de grootste verpakkings- en distributiecentra voor groenten en fruit in West-Europa. Het gehele interne proces is gericht op een efficiënte en voedselveilige verwerking van producten.

Wat voor werkgever zijn we?

Mensen zijn belangrijk bij Greenpack. Daarom is het logisch dat we er alles aan doen om je met plezier bij ons te laten werken. Net zoals elke dag tal van collega-medewerkers doen, op elke afdeling en op elk niveau.

Veel afwisseling in werkzaamheden

Het klantspecifiek verpakken van groenten en fruit is heel gevarieerd. Verpakken, producten keuren, fust aan- en afvoeren, de logistiek organiseren, de administratie ordenen: ga er maar aanstaan. We hebben dus veel verschillende banen op verschillende niveaus. Bij Greenpack werkt een grote verscheidenheid aan mensen, zowel in vaste dienst als op uitzendbasis. Ook werken we veel met scholieren.

Prima arbeidsvoorwaarden

We hanteren prima arbeidsvoorwaarden. Je kunt doorgroeien als je talent hebt, we bieden je opleidingsmogelijkheden. Ook kun je rekenen op aanvullende faciliteiten. Er zijn lockers beschikbaar om persoonlijke zaken op te bergen, je kunt gebruikmaken van de grote kantine. Regelmatig organiseren we activiteiten, zoals een Kerstmarkt. Daardoor is de werksfeer goed en de betrokkenheid hoog.

Je kunt verder komen

Heb je talent? Of ben je ambitieus? En kan de lat voor jou nog niet hoog genoeg liggen? Dan helpen we je graag om een stap hogerop te zetten. Diploma's zijn voor ons niet het belangrijkste. Wél dat je van aanpakken houdt en iets wilt bereiken.

Logo Greenpack

Bedrijfsnaam: Greenpack
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.green-pack.nl
Volg: