Quality Queen

Maasdijk

Quality Queen

Quality Queen vermarkt voornamelijk glasgroente. Deze worden in eigen beheer of door gelieerde telers geteeld. Het huidige assortiment bestaat met name uit paprika, tomaat, komkommers en aubergine in zowel conventionele als biologische teelt.

Quality Queen is specialist in het bedienen van Retail & Foodservice ondernemingen. Onze kwaliteitssystemen zijn op het hoogst haalbare niveau en met onze verpakfaciliteiten kunnen wij elke gewenste verpakking realiseren. Als ketenpartner is Quality Queen voornamelijk actief in Engeland, Ierland, Japan, Duitsland, Scandinavië & Amerika. Er bestaat een unieke benadering voor elke klant en teler. De klantvraag: rassenkeuze, volume en periode in combinatie met de juiste prijs, wordt in nauwe samenwerking met onze telers omgezet naar de gewenste teelt.

 

DE TELER

De Quality Queen teler heeft liefde voor z'n vak. Met zorg en toewijding zorgt hij voor een product dat de hoogste kwaliteitseisen kan doorstaan.

 

KWALITEIT

Elk product dat bij Quality Queen binnenkomt ondergaat een uitgebreide kwaliteitstoets. Alleen het beste is goed genoeg.

 

VERPAKKEN

Onze verpakkingsafdeling verpakt op maat en beschikt over alle benodigde certificeringen.

Logo Quality Queen

Bedrijfsnaam: Quality Queen
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.qualityqueen.nl
Volg: