Rainbow International

De Lier

Rainbow International

Rainbow International is dé toonaangevende one stop shopping leverancier van groenten en fruit. Wij leveren hoogwaardige producten direct van de bron. We zijn een betrouwbare leverancier voor onder andere retail, food supply, wholesale en foodservice in Europa. Rainbow International is een dochterbedrijf van telersvereniging Harvest House.

Harvest House is dé vruchtgroentespecialist van Europa. Met een areaal van ruim 1100 ha, 46 telers en een omzet van € 850 miljoen per jaar zijn we een van de grootste telersverenigingen in vruchtgroenten van Nederland. We hebben een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers.

We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. We snappen de behoeften van de consument. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Samen bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.

Logo Rainbow International

Bedrijfsnaam: Rainbow International
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.rainbowinternation...
Volg: