Terra Natura International (TNI)

Maasdijk

Terra Natura International (TNI)

Terra Natura International (TNI) is een toonaangevende leverancier van vruchtgroenten, opgericht voor en door telers. Telers die op het gebied van vakmanschap, innovatie en duurzaamheid horen tot de absolute top van de Nederlandse glastuinbouw. Hun gezamenlijk doel: het verkorten van de AGF-keten, om zo teler en retailer dichter bij elkaar te brengen.

Als specialist in vruchtgroenten levert TNI tomaten, paprika’s, aubergines en courgettes van topkwaliteit. We bieden een breed assortiment en kunnen tegelijkertijd ook goed inspelen op specifieke wensen vanuit de retail. Gecombineerd met onze innovatieve concepten en efficiency in de keten maakt dit ons een unieke partner voor supermarktorganisaties in Europa.

Kennis van de keten is belangrijk binnen de interne organisatie van TNI. Dit zie je ook terug bij de medewerkers die over ruime ervaring binnen hun vakgebied beschikken. De afdelingen kwaliteit, commercie, logistiek, marketing en financiën geven dagelijks invulling aan de doelstellingen van het bedrijf.

Alle vacatures van Terra Natura International (TNI)


Logo Terra Natura International (TNI)

Bedrijfsnaam: Terra Natura International (TNI)
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.tniholland.nl
Volg: