Raaskal Foodcreators & Development

Naaldwijk

Raaskal Foodcreators & Development

De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Volledig gecertificeerd en breed ontwikkeld. Van hoog roterende volume producties op grote schaal tot kleine batches of incidentele producties voor startups. Brutaal, anders en innovatief maar met een duidelijke visie. Concurrerend maar met het motto, kwaliteit wint altijd!

Ontdek hier meer over wat Raaskal te bieden heeft en wat schuil gaat achter de vrolijke uitstraling van onze productielocaties in het hart van het Westland.

 

Raaskal is in 2016 opgericht door Sjoerd Henstra. Het ontstaan van Raaskal komt voort uit de behoefte om restaurant kwaliteit breed beschikbaar te maken. Van de schappen in de supermarkt tot zorginstellingen en bedrijfscateraars. Daarnaast is Raaskal sinds de oprichting een maatwerk partner voor horecaondernemingen, ketens en franchisenemers. Het bedrijf heeft sinds dag één een vogelvlucht genomen en groeit tot op de dag van vandaag bijzonder hard.

In de eerste vijf jaar is Raaskal hierdoor uitgegroeid tot een bekende speler op het gebeid van innovatieve voedselproductie. De producten welke Raaskal onder verschillende labels produceert, vind je terug in vrijwel alle supermarkten in Nederland. Daarnaast zijn onze producten populair bij cateraars, horeca bedrijven en zorginstellingen. Wij werken veel met lokale producten en produceren zo duurzaam mogelijk, maar schromen ook niet om de juiste kwaliteit van ver te halen. Ons personeel is geschoold en ervaren maar bovenal creatief en gemotiveerd.

Logo Raaskal Foodcreators & Development

Bedrijfsnaam: Raaskal Foodcreators & Development
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.raaskal.nl/nl
Volg: