Sportcafe Maasdijk

Maasdijk

Sportcafe Maasdijk is van verschillende markten thuis!

Café
Als café zijn we 6 avonden per week geopend, waar je kunt genieten van een heerlijke cappucino, een goed glas wijn en een ijskoud getapt glaasje bier.

Borrelen
Voor bij de borrel is er een leuke borrelkaart samengesteld waar u kunt kiezen uit diverse kleine gerechten, heerlijk voor bij de borrel!

Darten
Met 7 dartbanen is het altijd mogelijk om even een pijltje te komen gooien.

Wij zijn trots op het feit dat 7 dartteams Sportcafe Maasdijk als thuisbasis heeft voor hun competitiewedstrijden.
Wil je ook competitiedarten? Wij zoeken dartteams! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Live muziek
Regelmatig organiseren wij avonden met Live muziek, accoustisch duo's, leuke bands, alles komt voorbij! Weet jij een leuke band of artiest, of speel je zelf, laat het ons weten!

Meestal is de entree gratis.

Themafeesten
Op onze themafeesten wordt de hele zaak verbouwd en boeken we de leukste artiesten! Een totaal andere avond, in een hele andere sfeer, check onze agenda of het fotoalbum.

Eten
In het weekend is onze volledige menukaart beschikbaar, van een heerlijk afgebakken broodje tot een compleet verzorgd menu, lekker eten voor een betaalbare prijs. Neem eens een kijkje op onze nieuwe menukaart!

Zondagsnackbar
Op zondag is het mogelijk om broodjes, verse frieten en snacks af te halen. Deze kun je bestellen bij de bestelbalie en plaatsnemen in de loungeset. Ook is het mogelijk om deze te laten bezorgen. Zo hoef je op zondag de deur niet meer uit!

Live Voetbal
Alle eredivisiewedstrijden, europees voetbal en natuurlijk het Nederlands elftal zenden wij uit. Met 5 TV's en een groot beamerscherm hoef je geen minuut van de wedstrijd te missen!

Besloten Feest
Mocht het in onze agenda passen is het mogelijk om je verjaardag, borrel of bruiloft bij ons te vieren. Dit is wel afhankelijk van de datum, in  de zomer is er meer mogelijk dan in de winter. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Logo Sportcafe Maasdijk

Bedrijfsnaam: Sportcafe Maasdijk
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.sportcafemaasdijk.nl
Volg: