Helmholz Benelux

Maassluis

Helmholz Benelux

Helmholz is sterk in Industriële Automatisering Leverancier van producten, oplossingen en diensten. Helmholz Benelux profileert zich als experts in industriële automatiseringscomponenten, met nadruk op netwerktechnologie oftewel industriële IT. De klant kan bij Helmholz rekenen op een combinatie van kennis van industriële netwerken en levering van de bijpassende hard- en software.

Het is Helmholz gelukt om in vijf jaar tijd vanuit het niets in de Benelux een belangrijke positie te verwerven. Het succes hiervoor is te verklaren doordat Helmholz zicht onderscheidt door de ondersteuning en advisering. Waarvoor zoekt men een oplossing? Waar lopen ze tegenaan? Waar hebben ze behoefte aan?

In de contacten met gebruikers zijn dat de vragen waar Helmholz voortdurend een antwoord op zoekt. Natuurlijk moet Helmholz de juiste techniek leveren met de bijpassende kwaliteit. Ook blijft een correcte prijs belangrijk. Maar wanneer je een duurzaam contact met je afnemer wilt onderhouden, gaat het om meer dan een goed product. Door de snelle ontwikkelingen in de industriële automatisering en netwerktechnologie hebben gebruikers steeds meer behoefte aan deskundig en eerlijk advies. Grote aanbieders, die daar niet zo sterk in zijn, komen op dit gebied tekort. Bij Helmholz ligt dat heel anders. Zij staan heel dicht bij de klant en zijn juist blij met klanten die vaak bellen en veel ondersteuning willen.

Logo Helmholz Benelux

Bedrijfsnaam: Helmholz Benelux
Vestiging: Maassluis

Bezoek website: www.helmholz-benelux.eu
Volg: