M2M Services

Maasdijk

M2M Services; uw Internet of Everything provider


Corebusiness

Onze corebusiness is het leveren van M2M-connectiviteitsoplossingen met de hoogste eisen ten aanzien van veiligheid, continuïteit, en connectiviteit. M2M is een datadienst welke gebruikt kan worden voor het draadloos koppelen van machines, apparaten, voertuigen en systemen. Hierbij kan informatie worden verstuurd en/of ontvangen (telecommand en telemetrie). De dataoverdracht kan plaatsvinden via GPRS, UMTS, HSDPA, HSUPA. Tevens zijn SMS en Voice mogelijk. Elk onderdeel van onze infrastructuur wordt door ultramoderne managementsystemen bewaakt.

M2M Services levert haar diensten aan zakelijke klanten. Wij zijn actief in diverse branches en bij de (semi) overheid. M2M Services is een private onderneming en gevestigd in Maasdijk. Wij zijn onderdeel van cNect l Group of companies.


Service

Service is dé pijler van de organisatie, hier staat of valt alles mee. Er wordt meegedacht met de klanten en er wordt tot het uiterste gegaan om de klant optimaal van dienst te zijn. Door regelmatig met de relaties om de tafel te gaan zitten, wordt er een persoonlijke band gecreëerd. Hierdoor is M2M Services in staat de behoeften van de klanten en partners om te zetten in oplossingen. Met optimale service, is de relatie met de klanten gebaseerd op vertrouwen.


Kwaliteit

Daarnaast is kwaliteit hét uitgangspunt van de organisatie. Het gewone zal ongewoon goed gedaan worden. Dit maakt M2M Services tot een betrouwbare partner, met tevreden klanten die vertrouwen hebben in de organisatie.

Logo M2M Services

Bedrijfsnaam: M2M Services
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.m2mservices.nl
Volg: