Online Video Producties

Schiedam

Online Video Producties

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties. Tijdens videoproducties werken wij doelgericht, volbrengen wij projecten naar tevredenheid en behalen wij strategische doelen voor onze opdrachtgevers.

Samen hebben wij een gedeelde passie voor alle vormen van online video. Zo hebben we alles in huis om animaties, e-learnings, reportages, portretten, employer branding-campagnes, presentaties, webinars, talkshows, kennissessies, interviews, (mini)documentaires en televisieseries te maken.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met live producties, die in full HD gestreamd worden vanaf elke locatie in Nederland waar stroom en een internetverbinding is. Deze zijn uiteraard ook als interactieve of lineaire on demand online video productie bij ons aan te vragen.

We werken voor allerlei opdrachtgevers en dat zijn vaak maatschappelijke en overheidsorganisaties. We werken volgens ISO richtlijnen 9001 en 27001, dus met de kwaliteit en de met ons gedeelde informatie zit het wel goed.

Ben je nieuwsgierig welke projecten wij met succes hebben afgerond?

Logo Online Video Producties

Bedrijfsnaam: Online Video Producties
Vestiging: Schiedam