Alcomij

's-Gravenzande

Alcomij | Horticulture solutions

Een betrouwbare innovatieve en onafhankelijke partner als Alcomij vervult een sleutelrol binnen het proces van duurzaam en gecontroleerd telen. Sinds 1969 leveren zij slimme oplossingen voor de glastuinbouw van hoge kwaliteit, die helpen de zo gewenste continuïteit, diversiteit en hoge opbrengsten in de beschermde teelt te waarborgen.

Meer specifiek engineeren en produceren zij, als betrokken en toegewijde partij met goed begrip van de markt, in huis stalen kasconstructies en slimme aluminium kasdek-, kasgevel- en kasverwarmingssystemen, stapelwagens en rolcontainers op maat.

 

Gedreven door kwaliteit en innovatie

Alcomij doet wat het belooft en werkt samen aan langdurige relaties. De eigen R&D en productie afdeling worden gedreven door kwaliteit en innovatie. Zij werken continue aan de verbetering van het product assortiment en de modernisering van de eigen productie faciliteiten voor zowel staal als aluminium teneinde de productiecapaciteit meer te laten aansluiten op de actuele behoefte van de markt.

Kortom, Alcomij is een betrouwbare, moderne en solide glastuinbouwpartner die opereert vanuit het hart van de Nederlandse tuinbouw!

Logo Alcomij

Bedrijfsnaam: Alcomij
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.alcomij.nl
Volg: