BOAL Group

De Lier, 's-Gravenzande, Maasdijk

BOAL Group

De BOAL Group is sinds 1970 gespecialiseerd in de extrusie van klantspecifieke en standaard aluminiumprofielen. Met productielocaties in Nederland, Engeland en België en een totale capaciteit van 55.000 ton per jaar, neemt de BOAL Group een belangrijke positie in op de Europese markt. Als expert in aluminium extrusie beheert BOAL Aluminium het volledige proces. Samen met de klant worden de juiste legering, het ontwerp van het profiel, de geschikte nabewerkingen en verpakking gezocht.

Binnen de BOAL Group heeft BOAL Systems, met twee locaties in het Westland, zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen en verkopen van zowel aluminium dek- en gevelsystemen voor de glastuinbouw als foliesystemen voor foliekassen.

Als onafhankelijk familiebedrijf met een platte bedrijfsstructuur, kunnen wij een hoge kwaliteit leveren met erg korte levertijden. De volledige onderneming is gericht op een permanente verbetering en ontwikkeling van nieuwe diensten om samenwerkingen op lange termijn te vormen.

Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen voor een open sollicitatie. Doe dit door een bericht te sturen naar hrnederland@boalgroup.com of te bellen naar telefoonnummer 0174 527250. 

Logo BOAL Group

Bedrijfsnaam: BOAL Group
Vestiging: De Lier, 's-Gravenzande, Maasdijk

Bezoek website: www.boalgroup.com
Volg: