Certhon

Poeldijk

Certhon

Certhon is specialist in het ontwerpen en realiseren van kassen en technische installaties voor de internationale glastuinbouwsector. Ongeveer 95% van onze omzet is afkomstig uit onze internationale projecten die dagelijks uitdagend en anders zijn. De klantvraag is echter altijd hetzelfde, er wordt van ons efficiënte oplossingen en zekerheid verwacht.

Certhon bundelt de kennis en ervaring van twee bekende namen in de internationale glastuinbouw: Wilk van der Sande (technische installaties) en Bosch Inveka (kassenbouw). Twee zusterbedrijven die al lang nauwe onderlinge relaties onderhielden en sinds 2011 ook officieel in naam één zijn.

Innovatie: De levensader van Certhon

De glastuinbouw is een zeer innovatieve sector waarbinnen nieuwe ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Wij willen voorop lopen als totaalaanbieder van glastuinbouwprojecten. Voortdurend ontwikkelen wij nieuwe systemen en nieuwe toepassingen.

For food. For flowers. For sure.

We zijn een groeiend bedrijf met inmiddels ruim 100 goed opgeleide collega’s. Omdat we geloven in geïntegreerde totaaloplossingen hebben wij alle disciplines van een tuinbouwproject zelf in huis. Hierdoor kunnen wij samenwerken op alle niveaus, waarmee ons jonge en gedreven team bouwt aan kwaliteit. For food. For flowers. For sure.

Logo Certhon

Bedrijfsnaam: Certhon
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.certhon.nl
Volg: