Debets Schalke

Monster

Debets Schalke

Debets Schalke is een onderneming die zich toelegt op de wereldwijde verkoop van kassen en installaties. In totaal maken ruim 100 medewerkers en onderaannemers deel uit van dit familiebedrijf.

Samenwerking

Vanuit het hoofdkantoor in Monster wordt er wereldwijd samengewerkt met agenten en lokale partijen. Deze unieke structuur zorgt ervoor dat ze samen, ieder vanuit hun eigen specialismen, een sterk team vormen. Het werken met professionele lokale partijen met adequate kennis van de lokale omstandigheden tezamen met een uniek en veelzijdig assortiment zorgt voor een professioneel team dat mondiaal continuïteit en flexibiliteit biedt.

Projecten

Op het gebied van kassenbouwprojecten heeft Debets Schalke ruime ervaring in zowel wereldwijde turn-key projecten als deelprojecten. De complete logistieke service maakt het mogelijk om mondiaal te denken en lokaal te handelen. De alles-onder-één-dak-aanpak van Debets Schalke zorgt ervoor dat de klant wordt ontzorgd. Alle fasen van het precaire bouwproces pakken wij centraal gecoördineerd op.

Wij zijn ons ervan bewust dat een kas en de technische installaties onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Uiteindelijk moet de kas met behulp van de installaties het gewas op alle fronten kunnen faciliteren in een perfect klimaat waar dan ook ter wereld. Met een kwalitatief goed product onderscheid een teler zich in de markt en dat weet Debets Schalke als geen ander.

Bedrijfscultuur

Debets Schalke heeft een vlakke organisatiestructuur met korte beleidslijnen. Er is permanente aandacht voor het versterken van de bestaande no-nonsense cultuur, waarin een informele, persoonlijke en open communicatie de boventoon voert.

Logo Debets Schalke

Bedrijfsnaam: Debets Schalke
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.debetsschalke.com
Volg: