Knijnenburg - Zwirs B.V.

s-Gravenzande

Knijnenburg-Zwirs

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij snappen dat een snelle oplevering van een sloopproject of schadeherstel belangrijk is, omdat de belangen groot zijn. Als het moet kunnen wij ijzer met handen breken. Wij denken in dagen, niet in weken. Dat kunnen we doen, omdat we een groot machine- en wagenpark in eigen beheer hebben, voor elke denkbaar project.  

Wij doen alleen beloftes die we waar kunnen maken. U kunt op Knijnenburg-Zwirs bouwen, letterlijk en figuurlijk. Als kassensloper maken we ruimte voor nieuwe dingen. Als schadehersteller herstellen we wat kapot is. 

Met jarenlange ervaring in de kassensloop en schadeherstel in de tuinbouwsector is onze slagkracht uniek. Met eigen mensen en een uitgebreid machine- en wagenpark werken we snel en flexibel. Een afgesproken opleverdatum is voor ons een ijzeren deadline waar wij ten alle tijden aan voldoen. Daarnaast vinden wij veilig en verantwoord werken erg belangrijk, daar zijn wij ruimschoots voor gecertificeerd. We zijn gevestigd in het hart van de tuinbouwsector, in het Westland. Ons bereik reikt tot ver in Europa.

Logo Knijnenburg - Zwirs B.V.

Bedrijfsnaam: Knijnenburg - Zwirs B.V.
Vestiging: s-Gravenzande

Bezoek website: www.knijnenburgzwirs.nl
Volg: