KUBO

Monster

Ervaring en innovatie in één hand

Bij KUBO kunnen we inmiddels terugkijken op 70 jaar historie in de glastuinbouw. Een familiebedrijf met een stabiele basis, waar de derde generatie aan het roer staat. Met de kennis en ervaring die in al die jaren is opgedaan, richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen, zoals we altijd al hebben gedaan. Vandaag de dag is KUBO een kassenbouwer die voorop loopt met een duurzame kijk op de bedekte teelt wereldwijd. Eigen research en development liggen ten grondslag aan unieke innovaties zoals bijvoorbeeld de Ultra-Clima® kas. Continu investeren we in vernieuwing en verbetering; niet alleen van complete kasconcepten, maar ook van gevels en roeden met rubber en goten. KUBO onderscheidt hiermee zich in innovatieve projecten alsook in conventionele kassen.

Een stevig profiel voor je eigen toekomst

Wil je iets van je werk terugzien over de gehele wereld? Welkom bij KUBO. Als internationaal opererende kassenbouwer zijn we overal te vinden waar kassenbouw is. En ook met onze projecten verleggen we grenzen. We lopen voorop in de ontwikkeling van vernieuwende kastypen, leveren begeleiding op maat, denken mee met ondernemers op uiteenlopend gebied.

Welke kant wil je uit?

Je kúnt dus bij KUBO nogal wat kanten uit. Sales of productie? Uitvoering of management? Aan jou de keus. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures op verschillende niveaus. Als je ergens de kans krijgt je horizon te verbreden, is het bij KUBO. In onze organisatie nemen mensen een prominente plaats in. Je kunt rekenen op goede begeleiding. Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot scholing, als je ambitie hebt. En je merkt dat er waardering is voor je werk. Financieel natuurlijk, maar ook met een compliment of een schouderklop voor je eigen initiatief.

Logo KUBO

Bedrijfsnaam: KUBO
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.kubo.nl
Volg: