Ridder Growing Solutions

Maasdijk

Ridder Group

Wereldwijd moeten agrarische ondernemers op geheel eigen wijze invulling kunnen geven aan een efficiënte en duurzame land-en tuinbouw. Dit is de belofte die Ridder als internationaal opererend familiebedrijf waarmaakt door meer dan 65 jaar aan Nederlandse agrofood-expertise te vertalen naar adaptieve techniek en know-how die perfect is afgestemd op lokale behoeften en omstandigheden. 

 

Dit is wat we doen

Innovatiedrang zit bij Ridder in de genen. Daarnaast wordt er oplossingsgericht gewerkt. De gebalanceerde mix van deze twee eigenschappen maakte van Ridder de ervaren marktleider op gebied van technische oplossingen voor de tuinbouw, intensieve veehouderij en gewasbewaring. Vandaag heeft Ridder klanten in meer dan 100 landen die ondersteund worden via buitenlandse vestigingen én een mondiaal partnernetwerk.

 

Dit is hoe wij de toekomst zien

Onze toekomstige gezondheid en welzijn zal grotendeels afhangen van een succesvolle wereldwijde transitie naar efficiënte land-en tuinbouw. De trefzekere kennisoverdracht en pragmatische oplossingen van Ridder zijn onmisbaar om boeren en tuinders waar dan ook ter wereld te helpen dit doel te bereiken, op hun eigen manier.

Logo Ridder Growing Solutions

Bedrijfsnaam: Ridder Growing Solutions
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.ridderclimatescree...
Volg: