Kinderopvang De Lange Keizer

Delft

Kinderopvang de Lange Keizer 

Kinderopvang de Lange Keizer heeft tot doel goede kinderopvang te bieden door ieder kind op een verantwoorde en veilige manier uit te dagen tot activiteit, ontdekking en creativiteit. We willen ontwikkelingen op het gebied van kinderopvang volgen en waar mogelijk voorgaan.

Binnen de hele en halve dagopvang vangen wij kinderen van 0 tot 4 jaar op. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en dat zij vanuit dit gevoel de vrijheid voelen op onderzoek uit te gaan en zich te ontwikkelen. We zorgen voor een ruim aanbod van activiteiten, zodat alle ontwikkelgebieden aan bod komen.

Bij de naschoolse opvang (4 tot 13 jaar) stimuleren we de kinderen om zelf invulling te geven aan hun vrije tijd. Wij zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten, maar het kind bepaalt zelf wat hij/zij wil doen. Daarbij stimuleren we de kinderen om af te maken waar ze aan begonnen zijn en de gebruikte materialen op te ruimen voor ze iets anders gaan doen.

We streven ernaar de kinderen elkaar te laten helpen, er te laten zijn voor elkaar, maar we willen ze ook de ruimte bieden om activiteiten te doen die bij hun eigen leeftijd passen. Dit houdt in dat er veel verschillende activiteiten moeten plaatsvinden, wil iedereen aan bod komen.

Logo Kinderopvang De Lange Keizer

Bedrijfsnaam: Kinderopvang De Lange Keizer
Vestiging: Delft

Bezoek website: delangekeizer.nl/
Volg: