DS Hortitrade

Monster

DS HORTITRADE

Het bedrijf DS Hortitrade, gevestigd in Monster, is een internationaal slagvaardig handelsbedrijf in nieuwe en gebruikte tuinbouwmachines en –materialen. Wereldwijde levering en installatie van nieuwe en volledig gereconditioneerde tuinbouwmachines en –materialen van topkwaliteit staat daarbij voorop. Op deze actuele website kan er een keuze gemaakt worden uit de ruime voorraad aan scherp geprijsde aanbiedingen. Of er kan een bezoek gebracht worden aan de showroom van ruim 2.000 m2 waar alle horti producten overzichtelijk staan gerangschikt. DS Hortitrade is een zusterbedrijf van kassenbouwbedrijf Debets Schalke.

UNIEK ASSORTIMENT

Het unieke en veelzijdige horti assortiment van DS Hortitrade zorgt ervoor dat de klant uitgebreide keuzemogelijkheden heeft. Met advies op maat wordt ervoor gezorgd dat de klant de juiste aankoop doet dat past bij het doel, gebruikseisen en budget. Dit zorgt voor direct klantcontact met korte lijnen, waarbij een servicegerichte houding voorop staat. Naast diverse nieuwe materialen, kunt u bij DS Hortritrade kiezen uit een ruim assortiment gebruikte materialen. De kwaliteit en de levensduur van de huidige tuinbouwmaterialen maakt gereviseerde tweedehands materialen in veel gevallen een uitstekende keuze! Alle machines, materialen en installaties kunnen individueel geleverd worden, maar installatie op locatie is ook mogelijk.

WESTLANDS FAMILIEBEDRIJF

DS Hortitrade is een familiebedrijf pur sang, waar de ondernemersgeest – onder leiding van Dave Debets - fris door het bedrijf waait. Door korte lijnen kan DS Hortitrade tuinbouwmachines en –materialen efficiënt en snel overal ter wereld leveren. De betrouwbaarheid is terug te vinden in de bedrijfscultuur van DS Hortitrade dat gekenmerkt wordt door het gemeenschappelijke DS Hortitrade motto: ”afspraak is afspraak”.

STRATEGIE

DS Hortitrade streeft een beheerste groei na, zowel autonoom als door acquisities. Het beleid is gericht op een voortdurende verbetering van haar mondiale concurrentiepositie, door te willen voldoen aan de wereldwijde vraag naar tuinbouwmachines en -materialen. De analyse en besparing van kosten is daarbij essentieel, evenals een hoog kwaliteitsniveau. Investeringen zijn daarom afgestemd op vernieuwing en verbetering van het assortiment. De basis van de onderneming wordt gevormd door de medewerkers. DS Hortitrade vindt het essentieel de kwaliteit van hun mensen te waarborgen en waar mogelijk te versterken.

Logo DS Hortitrade

Bedrijfsnaam: DS Hortitrade
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.hortitrade.com
Volg: