Genap

's-Heerenberg

Genap

Genap is dé specialist op het gebied van folieconstructies en folietoepassingen in de tuin- en landbouw en voor projecten ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw (GWW). In onze productielocatie in 's-Heerenberg produceren we folieconstructies op maat. Daarnaast hebben we een eigen laboratorium en ontwerpbureau.

Dagelijks werken onze gecertificeerde monteurs wereldwijd aan oplossingen voor het keren, opslaan, afdekken en tegenhouden van diverse vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. Recent is de ontwikkeling en productie van oplossingen voor de opslag van drinkwater hieraan toegevoegd. Want de vraag naar wateropslag neemt wereldwijd toe en de mogelijkheden van kunststoffolies zijn op dat vlak divers, duurzaam en betaalbaar.

Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben we alles in eigen hand en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets is Genap in de afgelopen 65 jaar uitgegroeid tot Europa's meest toonaangevende organisatie in het verwerken en toepassen van kunststoffolie.

Logo Genap

Bedrijfsnaam: Genap
Vestiging: 's-Heerenberg

Bezoek website: www.genap.nl/nl
Volg: