Santen & Gasille Makelaars

De Lier

Santen & Gasille

Over Santen & Gasille
Een makelaar kiezen heeft alles te maken met vertrouwen. Het vertrouwen dat een makelaar deskundig is, integriteit boven alles handhaaft en er alles aan doet om u optimaal van dienst te zijn. Blauwe ogen zeggen weinig. Ervaringen des te meer. Santen & Gasille Makelaars is een makelaar die al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt.

Een makelaar die verder gaat
Een deal sluiten is niet moeilijk. De béste deal sluiten wel. Een woning of een bedrijfsobject tegen de beste prijs aan- of verkopen is een samenspel van diverse factoren. Dat vraagt tact, kennis van zaken, geduld en creativiteit. Bij Santen & Gasille Makelaars heeft u altijd te maken met makelaars die het klappen van de zweep kennen. En die in hun dienstverlening ook graag een stap verder gaan. Want optimale dienstverlening vraagt in de makelaarsbranche van vandaag om een makelaar die bereid is om alles te doen voor u als opdrachtgever.

Een makelaar die integer is
Het is een kleine wereld waarin we ons bewegen. Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn voor Santen & Gasille Makelaars het fundament voor succesvol zaken doen, op korte en op lange termijn. Door open communicatie voorkomen wij dat belangen door elkaar gaan lopen. Bij Santen & Gasille Makelaars staan we voor transparantie. Geen twee petten op. Geen dubbele agenda’s. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst. Die integriteit waarderen cliënten in onze dienstverlening

Een makelaar met korte lijnen
Santen & Gasille Makelaars kent een slagvaardige aanpak. Geen negen-tot-vijf-kantoor, altijd aanspreekbaar zijn, zaken snel regelen: het zijn aspecten die nét het verschil kunnen maken tussen een goede transactie en een heel goede transactie. We staan in nauw contact met accountants, notarissen en banken. Door ons grote netwerk weten we dus snel de specialisten te traceren die op een moment nodig zijn. Die slagvaardigheid vergroot uw succeskans

Een makelaar die twéé organisaties achter zich heeft
Santen & Gasille Makelaars heeft zowel het NVM- als het ERA-lidmaatschap. Daardoor kunnen we onze eigen kennis aanvullen met externe expertise. Bovendien weet u wat u aan ons heeft. We werken volgens NVM- en ERA-richtlijnen. Duidelijkheid staat voorop. En als er ooit iets is, behartigen NVM en ERA ook úw belangen.

Logo Santen & Gasille Makelaars

Bedrijfsnaam: Santen & Gasille Makelaars
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.santen-gasille.nl
Volg: