Spartan Fit

Hoek van Holland

Spartan Fit

Sport en gezondheid spelen al heel mijn leven een prominente rol. Ik heb dan ook verschillende sporten en disciplines beoefend; conditietrainingen, krachtsport en vechtsporten. Deze kennis en ervaringen wil ik graag met jou delen!

Ik ben van 2012 tot 2022 werkzaam geweest in de evenementen beveiliging met verschillende functies. Ik heb van 2012 tot 2022 verschillende functies vervuld in de beveiligingsbranche, voornamelijk tijdens evenementen. Door de jaren heen heb ik diverse afdelingen binnen de overheid gezien waaronder de politie, defensie, douane en justitie. Dit deed ik om te ervaren hoe een selectie traject eruitzagDeze trajecten waren niet alleen heftig op het gebied van fysieke kracht, maar ook mentaal. Deze ervaringen heb ik opgedaan om het maximale uit mezelf te halen en steeds op de proef te stellen.

Als personal trainer wil ik jou helpen om jouw fysieke doelen te bereiken en mentaal op de juiste plek te komen. Om zo daadwerkelijk progressie te boeken en die warrior mentaliteit te bereiken!

Logo Spartan Fit

Bedrijfsnaam: Spartan Fit
Vestiging: Hoek van Holland

Bezoek website: spartan-fit.nl
Volg: