Aircoland

Naaldwijk

Aircoland

Aircoland is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van airconditioning en ventilatiesystemen. Als het nu gaat om een split unit voor de slaapkamer of geavanceerde VRF systemen met ventilatie en warmteterugwinning voor uw kantoorpand. Voor het realiseren van een optimaal binnenklimaat bent u bij Aircoland aan het juiste adres.

Een beter milieu gaat ook Aircoland.com aan het hart en daaraan dragen wij graag ons steentje bij. Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig.

We maken bijvoorbeeld gebruik van CFK-vrije materialen en milieuvriendelijke koelgassen. Installatie, reparatie en onderhoud mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door bedrijven met een STEK-erkenning. Als STEK-erkend bedrijf voeren we dan ook alle installaties en onderhoud uit volgens de laatste milieuvoorschriften.

VROM

Het ministerie van VROM heeft de Stichting Erkenningsregeling voor de uitoefening van het Koeltechnisch installatiebedrijf (STEK) aangewezen om erop toe te zien dat bij alle professionele handelingen waarbij HCFK's en HFK's worden gebruikt, alleen CFK-erkende ondernemingen worden betrokken. Aircoland.com voldoet aan alle eisen van de STEK en is daardoor erkend lid van deze stichting.

STEK

Alle apparatuur zoals vermeld in het leveringsprogramma waarin zich koudemiddel (HCFK of HFK) bevindt, voldoet aan de Regeling Lekdichtheidsvoorschriften Koelinstallaties. Bij elk van deze apparaten levert Aircoland.com de benodigde documenten. Aircoland.com heeft een STEK-erkenning onder nummer W0334.

CE-Markering

Alle apparatuur voldoet aan de machinerichtlijn 89/392/EEG (uitgebreid met 93/44/ EEG en 93/68/EEG) met verklaring 2A en CE-markering zoals gesteld door de wetgever.

Koudemiddelen HCFK's en HFK's

Conform de Europese richtlijn EG Nr. 2037/ 2000 is het vanaf 1 januari 2001 niet meer toegestaan om nieuwe apparatuur te produceren met een HCFK koudemiddel. Aircoland.com maakt uitsluitend gebruik van de milieuvriendelijke koudemiddelen R407C, R134a of recentelijk R410A. Aircoland.com heeft haar leveringsprogramma hierop volledig afgestemd en voldoet aan de gestelde eisen.

Toshiba authorised partner

Aircoland.com is een Toshiba authorised partner.

Logo Aircoland

Bedrijfsnaam: Aircoland
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.aircoland.com
Volg: