Alumat Zeeman BV

Maasdijk

Alumat Zeeman

Alumat Zeeman innoveert, ontwerpt en produceert kasonderdelen, onderdelen voor luchtings- en scherminstallaties en complete systemen voor luchting en scherming. Onze producten – inmiddels meer dan 5000 – vinden hun weg naar de internationale glastuinbouwsector.

Al sinds de start in 1928 zijn we een familiebedrijf. Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van de derde generatie Zeeman. Alumat Zeeman is gevestigd aan de rand van het Westland, het grootste kassenbouwgebied van de wereld. In Businesspark Honderdland, pal aan de A20, staat een deskundig en slagvaardig team voor u klaar.


Onze missie

Alumat Zeeman ontwerpt, produceert en levert industriële producten, van onderdelen tot complete systemen, bestemd voor de wereldwijde land- en tuinbouw. Onze producten en processen verbeteren en vernieuwen we voortdurend. Daarmee waarborgen we een hoog kwaliteitsniveau voor onze klanten, een inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers en de continuïteit van onze bedrijfsvoering. Alumat Zeeman wil op een integere, professionele manier ondernemen, als een bedrijf met een actiegerichte cultuur dat zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Logo Alumat Zeeman BV

Bedrijfsnaam: Alumat Zeeman BV
Vestiging: Maasdijk