Aqua Power Store B.V.

De Lier

Wie zijn wij

Wij zijn een Nederlandse fabrikant van diverse soorten RVS opslagvaten. Onze oorsprong ligt in de zonthermische sector waardoor 12 jaar ervaring is opgebouwd met een breed pakket aan boilers.

Wij leveren B2B aan OEM partijen met ons standaard pakket maar ook klantspecifiek ontwikkelde vaten.

Ons productieproces is bijna volautomatisch waardoor een constante kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast wordt elke boiler aan strenge en geavanceerde kwaliteitscontroles onderworpen.

 

Wat doen wij

Wij ontwikkelen, produceren en leveren een kwalitatief hoogwaardige range RVS vaten van 80 – 310 liter voor diverse toepassingen. Zo produceren wij buffervaten, boilers met één en twee wisselaars en boilers voor warmtepompen. Naast de verticale uitvoeringen hebben wij ook horizontale boilers en buffervaten. Dit geeft een forse ruimtebesparing bij plaatsing onder schuine daken.

Onze producten worden toegepast voor oplaadsystemen, zonthermische systemen, hout/pelletkachels, warmtepompen en opslag voor combinaties van meerdere warmtebronnen.

 

Waarom APS

Door onze jarenlange ervaring met RVS boilers staan we voor de allerhoogste kwaliteit. Dit is een absolute vereiste omdat de opslag van water een kritisch component in de installatie is. Naast kwaliteit is ook veel aandacht besteed aan de energieprestatie van de vaten.

Logo Aqua Power Store B.V.

Bedrijfsnaam: Aqua Power Store B.V.
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.aquapowerstore.com
Volg: