Artechno Growsystems

Maasdijk

Artechno Growsystems

Hoi, wij zijn Artechno Growsystems. Een jonge, dynamische en gespecialiseerde organisatie. Aan hiërarchie doen we niet, iedereen drinkt koffie met elkaar. We zijn een veelzijdig en dynamisch bedrijf met oog voor mens en natuur en passie voor hoogwaardige techniek. Bij ons staat het plantje centraal.

We zijn een ontwikkelaar van vertical farming en staan daarmee aan het begin van een wereldwijde verandering in de horticultuur. Met onze vernieuwende producten maken wij het verschil in innovatie en systeemoplossingen voor moderne cultivatiesystemen.

Zo is ons AVF⁺ systeem een baanbrekende oplossing. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare vierkante meters kan dit systeem ervoor zorgen dat onze klanten zoveel mogelijk vers en gezond voedsel verbouwen. Tegelijkertijd zorgen we met moderne irrigatiesystemen voor waterbesparing. Dat is goed voor de klant én voor de wereld. Daar worden wij nou blij van.

Dat doen we met z’n allen. Samen sta je niet alleen sterk, samen is ook gewoon beregezellig.

Daarom wandelen we vaak samen tijdens de lunch, hebben we regelmatig gezamenlijke activiteiten, zoals een bbq, een uitje of een bedrijfsbezoek en houden we vrijdagmiddagborrels (mét bittergarnituur). Ook is er elke maand een ‘kratje bier sessie’, waarin collega’s meer vertellen over ontwikkelingen binnen hun afdeling en vakgebied, of wordt nieuws vanuit de directie besproken.

De cultuur binnen Artechno Growsystems is open. We gaan er met zijn allen voor. Doe je mee?

Logo Artechno Growsystems

Bedrijfsnaam: Artechno Growsystems
Vestiging: Maasdijk