Berg Hortimotive

De Lier

Beweging in je carrière

Hoe komt een potplant eerder van afdeling A naar afdeling B? En wat is er mogelijk om oogsthandelingen op een bedrijf van tien hectare te vereenvoudigen? Het zijn vragen die de specialisten van Berg Hortimotive elke dag beantwoorden. Als toeleverancier van de internationale glastuinbouw brengen we elke dag veel in beweging.

Dat doen we met intelligente systemen en slimme technieken. Maar dat doen we vooral met mensen die passie voor logistiek en plezier in hun werk hebben. Op elk niveau van ons bedrijf werken mensen die zich goed kunnen verplaatsen in uiteenlopende klanten. En die niet stoppen voordat het systeem is ontwikkeld dat recht doet aan de wensen van die opdrachtgever. De ene keer in de vorm van een praktische buisrailwagen, de andere keer als totaaloplossing voor een bedrijf van vele hectaren.

Wil je ook meer beweging in je carrière? Dan biedt Berg Hortimotive je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. In een functie bovendien, die ertoe doet: voor tal van tuinbouwbedrijven zijn onze systemen en technieken een belangrijke schakel. Je hebt dus ook nog de zekerheid van een baan met prestige.

Logo Berg Hortimotive

Bedrijfsnaam: Berg Hortimotive
Vestiging: De Lier