Boekestijn Elektrotech

De Lier

Boekestijn Elektrotech

Het Westland is onze thuisbasis. Logisch dat tuinbouwondernemers onze belangrijkste afnemers zijn. De trouwe klantenkring breidde zich ook uit naar bedrijven met laboratoria, bedrijfsruimten en kantoren. Brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole werden een belangrijk bedrijfsonderdeel. Boekestijn Elektrotech was namelijk als een van de eerste bedrijven in Nederland een BORG-erkend beveiligingsinstallateur.

Inmiddels telt ons bedrijf rond de dertig medewerkers met jarenlange ervaring in de installatietechniek. Waar andere installateurs internationaal gingen werken, heeft Boekestijn bewust gekozen voor Nederland als werkgebied. Met de nadruk op het Westland en Zuid-Holland. Daardoor kunnen klanten altijd rekenen op een betrouwbare 24 uurs-service!

Onze missie? Boekestijn zorgt dat elektrotechnische installaties perfect werken, zodat onze klanten in de tuinbouw en utiliteit zich kunnen richten op hun corebusiness. Kiest u voor Boekestijn, dan bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of onderhoud gaat, klanten kunnen rekenen op kennis van zaken.Over procescomputers, groeilicht, ventilatie, elektro, beveiliging en telecom.

Logo Boekestijn Elektrotech

Bedrijfsnaam: Boekestijn Elektrotech
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.boekestijn.net
Volg: