Boutronic - micro elektronica

Boutronic is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige elektronische systemen zoals:

  • Toegangscontrole (tuinbouw en utiliteit)
  • Zuurstofmeetsystemen
  • Regel- en besturingssystemen

Een deel bestaat uit eigen produkten die onder eigen naam op de markt worden gebracht.

Daarnaast is Boutronic ook een veel gevraagd partner door bijvoorbeeld machinebouwers. In zulke gevallen gaat het om een jarenlang partnerschap waarbij Boutronic haar kennis en ervaring inzet om het systeem van de partner optimaal te laten functioneren.

Boutronic bestaat uit een team enthousiaste medewerkers met een passie voor elektronica. Daarbij staan kwaliteit, betrokkenheid, flexibliteit en service voorop. Dat onze klanten het vertrouwen in onze producten delen, blijkt wel uit ons immer groeiende klantenbestand.

Totaaloplossing

Boutronic ontwerpt hardware, ontwikkelt software en fabriceert alle producten binnenshuis. Onze productie is verspreid over verschillende afdelingen:

  • Een software afdeling voor Embedded én Windows software.
  • Een bestuck afdeling voor SMD componenten.
  • Een bestuck afdeling voor conventionele componenten.
  • Een productieafdeling.
  • Een afdeling voor mechanische bewerkingen (zoals behuizingen).

De door Boutronic ontworpen printplaten worden binnenshuis van componenten voorzien. In het onderstaande filmpje ziet u hoe onze Pick & Place machine alle SMD componenten op de printplaat plaatst. Vervolgens wordt de componenten vastgesoldeerd in onze reflow oven.

Kortom, Boutronic heeft alles in huis om een goed product te ontwikkelen én te produceren. Omdat wij de gehele productie in eigen beheer doen, hebben wij de mogelijkheid om een product snel en kostenefficiënt op de markt te brengen, ook bij kleinere series. Mocht ooit een reparatie nodig zijn dan wordt die, ook na vele jaren, door Boutronic zelf gedaan.

Logo Boutronic

Bedrijfsnaam: Boutronic
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.boutronic.nl
Volg: