DAEL Groep

Maasdijk

DAEL Groep

Een groep technische bedrijven met allemaal een eigen specialisatie. Een eigen dienstpakket, eigen opdrachtgevers, eigen collega's. Onze kracht? Krachten bundelen! Door elkaar aan te vullen, snel te schakelen en samen te werken hebben we alle techniek onder 1 dak. Bij DAEL krijg jij de kans om te doen waar jij goed in bent.


De DAEL Groep bestaat uit meerdere zelfstandig opererende ondernemingen. Het zijn bedrijven die opereren op het snijvlak van technologie en innovatie, elk op een ander terrein: DAEL Elektra, DAEL Klimaat, DAEL Technisch Beheer, DAEL Telecom, DAEL Power, DAEL Security en DAEL Connectivity. Als groep van bedrijven werkt DAEL dagelijks aan uitdagende projecten voor toonaangevende klanten. Alle DAEL bedrijven opereren zelfstandig in de markt met een eigen dienstenpakket, eigen opdrachtgevers en eigen medewerkers. Waar nodig kunnen deze samenwerken, graag zelfs!

Veel werkterreinen overlappen elkaar. Veel disciplines hebben met elkaar te maken. Het is de kracht van de DAEL Groep dat we snel en flexibel (aanvullende) expertise en capaciteit kunnen mobiliseren. DAEL Groep is lid van Uneto-VNI (Techniek Nederland). 

Logo DAEL Groep

Bedrijfsnaam: DAEL Groep
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.werkenbijdael.nl
Volg: