DAEL

Maasdijk

Wat doet DAEL precies?

DAEL bestaat uit zeven verschillende bedrijven. In Nederland zijn we actief met DAEL Data & Electro, DAEL Telecom, DAEL Power, DAEL Security en DAEL Rail. Sinds een paar jaar zijn we ook aan de overkant van het Kanaal actief, met DAEL UK en DAEL Technology (Schotland). Het hoofdkantoor van DAEL vind je in Maasdijk. 

Wat alle bedrijven met elkaar gemeen hebben, is dat ze actief zijn op het gebied van techniek en technologie.

  • DAEL Data & Electro is allround specialist in elektrotechniek. Vooral actief voor opdrachtgevers in de utiliteit.
  • DAEL Telecom werkt vooral voor de grote telecomproviders. We leggen complete technische infrastructuren aan, zoals mobiele netwerken die we ook onderhouden.
  • DAEL Power zorgt ervoor dat op (nieuw)bouwlocaties tijdig nutsvoorzieningen beschikbaar zijn.
  • DAEL Security is thuis in geavanceerde systemen voor beveiliging, om passagiers en vracht op Schiphol en de Maasvlakte te checken op verdachte zaken.
  • DAEL Rail bundelt diverse diensten van de DAEL-bedrijven, gericht op de railsector.
  • DAEL UK is onze eerste Engelse vestiging, die vooral sterk is in de telecomsector in het Verenigd Koninkrijk.
  • DAEL Technology is onze Schotse vestiging, die ook een breed pakket aan technische diensten in huis heeft.

Bij DAEL kom je vaak als eerste in aanraking met nieuwe systemen. Bovendien werken we voor heel aansprekende namen en komen we op bijzondere projecten.

Groei mee met de techniek

Als je bij DAEL aan de slag gaat, krijg je alle kansen om te doen waar jij goed in bent (of waar je goed in wilt worden). Bij veel van onze projecten kun je elke dag wel weer wat nieuws leren. Veel van de technieken waarmee we werken, vind je nergens anders. Veel van de projecten die we uitvoeren, kom je nergens anders tegen. 

Werken op diverse niveaus

Bij DAEL hebben we vacatures op diverse niveaus. Je kunt bij ons beginnen op de ‘werkvloer’, maar dat hoeft natuurlijk niet je eindstation te zijn. Wil je je waarmaken? Prima, dan doen we er alles aan om je verder te helpen. Met werk dat past bij je interesse en je kwaliteiten. Maar ook met opleidingen en trainingen die je nog breder inzetbaar maken. 

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij ons kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk mag je een salaris verwachten dat bij je baan past. Ook met de andere voorwaarden zit het goed. Verder doen we er alles aan om het je naar de zin te maken. Je hebt zelfstandig werk, je krijgt veel verantwoordelijkheid, er is ruimte voor je eigen inbreng. De werksfeer bij DAEL is uitstekend. Collega’s hebben iets voor elkaar over.

Bovendien zijn we een heel laagdrempelig bedrijf. Geen formele toestanden, wel een club van mensen die het goed met elkaar kunnen vinden. Ook buiten het werk organiseren we regelmatig iets. De personeelsfeesten zijn niet voor niets beroemd!

Logo DAEL

Bedrijfsnaam: DAEL
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.werkenbijdael.nl
Volg: