DAEL Talent

Maasdijk

DAEL Talent

Op 16-jarige leeftijd is Niels bij DAEL Data & Elektro in dienst gekomen als leerling-monteur. Zijn motivatie: meteen geld kunnen verdienen én werkervaring opdoen. Niels van Dorp is na ruim 8 jaar in dienst van DAEL flink geklommen, en heeft inmiddels ook werkervaring opgedaan binnen andere werkmaatschappijen van DAEL. Tegenwoordig werkt Niels bij DAEL Rail als Eerste monteur.

De ene dag werkt Niels in een team, de andere keer staat hij zelfstandig op een klus. Dat maakt het werk juist zo afwisselend. Niels (23): “Als monteur van DAEL mag je veel verschillende werkzaamheden verrichten. Deze afwisseling maakt het vak juist zo leuk en uitdagend. Bovendien leer je veel en word je ook erg handig. Ik probeer van elke klus wat op te steken voor later. Zo blijf ik constant groeien.

Waarom Niels al zo lang bij ons werkt? Niels: “Monteurs zijn schaars hoor ik. Hierdoor kan je ook makkelijk aan ander werk komen. Maar ik wil nog lang niet weg bij DAEL. Dat komt ook door de werksfeer. Mijn collega’s zijn echt super. We zijn écht een hecht team. En een nieuwe (monteur, red.) nemen we gelijk op in de groep.” 

Logo DAEL Talent

Bedrijfsnaam: DAEL Talent
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.daeltalent.nl
Volg: