Dekker van Geest

Monster

Dekker van Geest

Dekker van Geest is een technisch installatiebedrijf dat al ruim 35 jaar werkzaam is als totaal installateur.  In de gehele regio is Dekker van Geest een begrip in de utiliteitsmarkt, maar ook bij particulieren als jaren bekend als een vertrouwd adres als installateur voor klimaat- en sanitaire installaties. Vanuit Monster werken wij in het hele Westland, Den Haag en omstreken.

Wij verzorgen complete verwarmingssystemen, waaronder ook bodemenergie, gasleidingen, ventilatiesystemen en airconditioning, maar ook loodgieterswerk, zoals waterinstallaties, dakbedekkingen, sanitair en riolering. Daarnaast doen wij ook onderhoud.

Onze organisatie is bekend met totale projecten in scholen, kantoorpanden, ziekenhuizen en diverse andere grote bedrijfsgebouwen. Natuurlijk verzorgen wij ook kleine en grote projecten voor particulieren. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat passend advies te geven, afgestemd op ieders individuele situatie. Het team van Dekker van Geest bestaat uit gemotiveerde en goed opgeleide monteurs en loodgieters, die klaar staan om u van dienst te zijn.

Voor particulieren kunnen wij veel betekenen bij verbouwingen, vervanging van de cv-ketel en natuurlijk service en onderhoud van de apparaten. Als zorginstallateur verzorgen wij bij particulieren aanpassingen, die het wonen voor ouder wordende- en/of gehandicapte bewoners comfortabeler en veiliger maakt.

Dekker van Geest is onderdeel van de Batenburg groep.

Logo Dekker van Geest

Bedrijfsnaam: Dekker van Geest
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.dekkervangeest.nl
Volg: